Ήπια αντισηπτικά υγρά μαντηλάκια

Ήπια αντισηπτικά μαντηλάκια καθαρισμού δερματολογικά ελεγμένα για την φροντίδα σας και την καθαριότητα σας. Εμποτισμένα με οινόπνευμα, εκχύλισμα αλόης και ινδοκάρυδου.

Portfolio

Περιγραφή

Αυτά τα ατομικά συσκευασμένα πιστοποιημένα ήπια αντισηπτικά υγρά μαντηλάκια είναι για να σας προσφέρουν τη δυνατότητα και την ευκολία να τα χρησιμοποιείτε παντού. Τα κύρια συστατικά των αντισηπτικών μαντηλιών είναι οινόπνευμα και χλωριούχο βενζαλκόνιο. Όπου με τα υγρά μαντηλάκια με βάση το χλωριούχο βενζαλκόνιο είναι ο καλύτερος τρόπος απολύμανσης της περιοχής όλων των παθογόνων μικροοργανισμών. Επιπλέον, τα ήπια αντισηπτικά μαντηλάκια μας είναι χωρίς παραβένες (parabens) και συντηρητικά.

Οικολογικη
Συνειδηση

Η παροχή των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και κυρίως τρέφει φροντίδα για το περιβάλλον. Η εξωτερική συσκευασία που χρησιμοποιούμε είναι βιοδιασπωμενη ως αποτέλεσμα φιλική προς το περιβάλλον. Το πανί είναι κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού ένα από τα φυτά με τις χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, γνωστό για την εξαιρετική απαλότητα του.

Χαρακτηριστικά

RULER

Διαστάσεις προϊόντος

20x20cm

BOX

Διαστάσεις συσκευασίας

16x5cm

Boxes

Τεμάχια

1000

Print

Εκτύπωση

Έγχρωμο, Μονόχρωμο

Fragance

Άρωμα

Καρύδα

Σύνθεση

Οινόπνευμα​
Ενδείκνυνται για κάθε ήπια αντισηπτική και καθαριστική ενέργεια, που το οινόπνευμα έχει εφαρμογή και χρήση. Σε ό,τι αφορά την χρήση του οινοπνεύματος ως απολυμαντικό, αυτό αποτελεί μία καλή επιλογή όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε νερό
Εκχύλισμα Ινδοκάρυδου
Μεταφέρει το απίθανο άρωμα του σε όλα σας τα καλλυντικά. Μυρωδάτη και γλυκιά, η καρύδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα.
Εκχύλισμα Αλόης
Το εκχύλισμα Αλόης έχει αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά του. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε διάφορα προϊόντα καθώς συμβάλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα Αλόης έχει ισχυρή αποτοξινοτική δράση (detoxifying agent) και είναι γνωστό πως συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και στον καθαρισμό των πόρων.

Πιστοποιήσεις

Iso-500x500-1.png
Ποιστοποίηση ISO
Emas-500x500-1.png
Σχέδιο Οικολογικής
Διαχείρισης και Ελέγχου