Υγρά μαντηλάκια “Wedding”

Υγρά μαντηλάκια Wedding για το τραπέζι του γάμου, την βάπτιση ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε με μία φωτογραφία του ζευγαριού ή του παιδιού αντίστοιχα.

Wedding_wipe-mockup

Portfolio

Περιγραφή

Ατομικά συσκευασμένα αρωματικά μαντηλάκια, εμποτισμένα με αιθέρια έλαια άγριου λεμονιού, bulgari και musk, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τραπέζι του γάμου. Στην εξωτερική επιφάνεια μπορεί να τυπωθεί μία φωτογραφία του ζευγαριού ή του παιδιού αντίστοιχα (βάπτιση). Δερματολογικά ελεγμένα για την φροντίδα σας και την καθαριότητα σας. Δεν περιέχει παραβένες (parabens), αλκοόλ, SLS & SLES.

Οικολογικη
Συνειδηση

Η παροχή των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και κυρίως τρέφει φροντίδα για το περιβάλλον. Η εξωτερική συσκευασία που χρησιμοποιούμε είναι βιοδιασπωμενη ως αποτέλεσμα φιλική προς το περιβάλλον. Το πανί είναι κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού ένα από τα φυτά με τις χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, γνωστό για την εξαιρετική απαλότητα του.

Χαρακτηριστικά

RULER

Διαστάσεις προϊόντος

20x20cm

BOX

Διαστάσεις συσκευασίας

16x5cm

Boxes

Τεμάχια

1000

Print

Εκτύπωση

Έγχρωμο, Μονόχρωμο

Fragance

Άρωμα

Λεμόνι, Bulgari, White Musk

Σύνθεση

΄Αγριο Λεμόνι
Ζωηρό άρωμα από πολύτιμα αιθέρια έλαια άγριου λεμονιού. Δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.
Bulgari
Πλούσιο υδάτινο άρωμα με νότες από petitgrain, δεντρολίβανο και κέδρο της Βιρτζίνια. Διεγείρει τις αισθήσεις και αρωματίζει ευχάριστα.
White Musk
Απαλό λουλουδένιο άρωμα με νότες κρίνου, γιασεμιού και τριαντάφυλλου. Αναζωογονεί τις αισθήσεις αφήνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας.

Πιστοποιήσεις

Iso-500x500-1.png
Ποιστοποίηση ISO
Emas-500x500-1.png
Σχέδιο Οικολογικής
Διαχείρισης και Ελέγχου