Υγρά μαντηλάκια “Take me with you”

Υγρά μαντηλάκια Take me with you με το λογότυπο σας. Ατομικά συσκευασμένα σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων.

Takeme_wipe-mockup

Portfolio

Περιγραφή

Ο κύριος στόχος του μαντηλιού είναι η αναζωογόνηση και η ανανέωση. Με την απαλή του αίσθηση και τα ενυδατικά συστατικά του σας βοηθά να νιώσετε φρέσκάδα και ταυτόχρονα καθαρίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα βοηθώντας σας να λάμψετε ξανά. Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα αρώματα και ενυδατικά συστατικά αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Δεν περιέχει παραβένες (parabens), αλκοόλ, SLS & SLES.

Οικολογικη
Συνειδηση

Η παροχή των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και κυρίως τρέφει φροντίδα για το περιβάλλον. Η εξωτερική συσκευασία που χρησιμοποιούμε είναι βιοδιασπωμενη ως αποτέλεσμα φιλική προς το περιβάλλον. Το πανί είναι κατασκευασμένο από ίνες μπαμπού ένα από τα φυτά με τις χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, γνωστό για την εξαιρετική απαλότητα του.

Χαρακτηριστικά

RULER

Διαστάσεις προϊόντος

20x20cm

BOX

Διαστάσεις συσκευασίας

16x5cm

Boxes

Τεμάχια

1000

Print

Εκτύπωση

Έγχρωμο, Μονόχρωμο

Fragance

Άρωμα

Bulgari, White Musk

Σύνθεση

Bulgari
Πλούσιο υδάτινο άρωμα με νότες από petitgrain, δεντρολίβανο και κέδρο της Βιρτζίνια. Διεγείρει τις αισθήσεις και αρωματίζει ευχάριστα.
White Musk
Απαλό λουλουδένιο άρωμα με νότες κρίνου, γιασεμιού και τριαντάφυλλου. Αναζωογονεί τις αισθήσεις αφήνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας.

Πιστοποιήσεις

Iso-500x500-1.png
Ποιστοποίηση ISO
Emas-500x500-1.png
Σχέδιο Οικολογικής
Διαχείρισης και Ελέγχου